Luokitustietokannat

Finnish Dairy Data FDD on avoin suomalainen tietokanta, johon voidaan tallentaa kanadalaiseen luokitusjärjestelmään perustuvat luokitukset.

Tietokantaan tallennetaan tällä hetkellä kaikki Suomen Ayrshirekasvattajat ry:n tekemät ayrshirerodun AF-Class luokitukset sekä Semex Finland Oy:n tekemät ayrshire-, holstein-, jersey- ja brown swiss-rotujen luokitukset.

Tietokantaan voidaan tallentaa myös muiden toimijoiden tekemät luokitukset, mikäli ne perustuvat kanadalaiseen luokitusjärjestelmään.

Eri rotujen luokitustulokset tallennetaan omiin tietokantoihinsa. Sama käyttäjätunnus ja salasana toimii kaikissa tietokannoissa, mutta jokaiseen tietokantaan pitää kirjautua erikseen.

Ilman tunnuksia pääsee hakemaan luokitustuloksia päivämäärän avulla.

Luokitustilat saavat halutessaan tunnukset, joiden avulla voivat tehdä koko luokitusaineistosta tarkempia tilakohtaisia ja sonnikohtaisia hakuja. Tunnuksia voi kysellä osoitteesta veli.ikkelajarvi@gmail.com.

Holstein-, jersey- ja brown swiss-rotujen tietokannoissa sonnitaulukot ovat teknisistä syistä johtuen virheellisiä ja niissä näkyy myös ayrshiresonneja.

Lehmien luokitustulokset näkyvät kuitenkin kaikissa tietokannoissa oikein.


Sivuston ylläpito:

Finnish Dairy Data FDD on jalostusalan kaupallisista toimijoista riippumaton avoin suomalainen tietokanta. Palvelun on kehittänyt ja sen ylläpidosta vastaa Veli Ikkeläjärvi Oy. Finnish Dairy Data FDD on yhtiön nimiin rekisteröity aputoiminimi.

Veli Ikkeläjärvi Oy, Alakuja 6, 61800 KAUHAJOKI veli.ikkelajarvi@gmail.com

 

Suomen Ayrshirekasvattajat - Finnis Ayrshire Breeders ry http://www.ayrshire-finland.com/

Semex Finland Oy http://www.semex.fi/